X
<
>

Galeon 780 Crystal

Het Galeon 780 Crystal jacht is meer dan alleen een vlaggenschip model – het is een showcase van de mogelijkheden van Galeon in termen van engineering, design en technologie.

De prachtige buitenkant – een gezamenlijke inspanning van de Tony Castro Naval Architects en Galeon ontwerpers – biedt veel ruimte op alle drie de dekken. De slimme indeling van de zithoek op de flybridge maakt een hoop extra opties mogelijk: een jacuzzi, comfortabele ligbedden én een bar, in combinatie met een jetski of reddingsboot aan de achterkant. De cockpit biedt gemakkelijk toegang tot de bar op het hoofddek en het recreatiegebied op de boeg, dat beschermd wordt door een automatische bimini top.

Volop natuurlijk licht op de Galeon Crystal

De spannende lijn van de Crystal doet op geen enkele wijze afbreuk aan de hoeveelheid daglicht die beschikbaar is in de hutten. Het hoofddek staat altijd volop in de zon dankzij de brede zijruiten, grote schuifdeuren en een automatisch vergrendeld glazen panelendak, dat standaard geleverd wordt op elke boot. De salon is verdeeld in twee belangrijke gebieden. Één gebied voor ontspanning met comfortabele banken, een bar en entertainmentsystemen, het andere gebied om te dineren in een zeer ruime kombuis met een eethoek voor zes personen. Het stuurstation biedt uitstekend zicht en uitstekende functionaliteit, met alle belangrijke bedieningselementen binnen handbereik. De overige gasten waarderen de extra bank met schuifraam.

Privébadkamer voor iedere hut

Alle vier de hutten hebben een eigen badkamer voor extra comfort en privacy. De eigenaarscabine heeft, afgezien van het gebruikelijke tweepersoonsbed, een vierdelige speciale bank met een massagefunctie en een inloopkast met een ingebouwde kluis. De speciale VIP-cabine heeft een groot aantal kasten en bergingen, maar alle aandacht wordt gevestigd op het enorme overhead dakraam en een ledpaneel dat de nachtelijke hemel imiteert. Beide gastenhutten bevinden zich aan de zijkanten van het jacht en bieden twee ligplaatsen. In totaal zijn er acht slaapplaatsen op het benedendek. Alle hutten en badkamers bieden voldoende hoofdruimte en natuurlijk licht, dankzij de vele ramen en luiken.

Uitstekende prestaties maken de Galeon 780 Crystal uniek

Uitstekende prestaties, te danken aan het vlekkeloze design en geavanceerde technologie, maken de Crystal een unieke jacht. De romp is ontworpen met comfort in het achterhoofd. Toch zijn er geen compromissen gemaakt op prestaties of veiligheid – de krachtige MAN-motoren zullen het jacht moeiteloos naar zijn topsnelheid voortstuwen in alle omstandigheden. De kapitein zal zeker gebruikmaken van het Bönig geïntegreerde monitorsysteem dat helpt met het bijhouden van alle belangrijke informatie en meldingen. De 'bemanning' zal hun vertrek met twee bedden, keuken en aparte badkamer waarderen. Het krachtige, hydraulische achtersteven wordt standaard geleverd en biedt ruimte voor iedere waterscooter.

Geniet ook van deze luxe en neem vandaag nog contact op met Klop Watersport, uw officiële Galeon-dealer in Nederland.

Fotogalerij
Bekijk hier meer foto's
Specificaties
Algemeen
 • Type boot yacht
 • Lengte 22.86
 • Breedte 5.80
 • Diepgang 1.30
 • Gewicht 53652
 • Personen 18
 • Rom breedte 5.79
 • CE Keurmerk B
 • Laadvermogen 9260
Motor
 • Minimaal motor vermogen 2x1120/1500
 • Maximaal motor vermogen 2x1430/1920
 • Tankinhoud 2 x 2750
 • Watertank 1100 + 700
Maak een afspraak Stel uw vraag
Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen

Contactgegevens Rivierdijk 34 3372 BG, Hardinxveld-Giessendam +31 (0)184 61 22 27 info@galeon.nl
Copyright © 2021 Galeon.nl | Sitemap