Klop Watersport & Galeon: Een sterke combinatie

Klop Watersport is sinds 2005 officieel importeur van Galeon jachten. Een merk met zo veel klasse, gevoel voor ontwerp en gedetailleerde afwerking, mag zich tot de top van de jachtenbouwers rekenen. Galeon produceert al meer dan 30 jaar flybridge jachten, hardtops en sportcruisers. In de Galeonfabriek wordt gewerkt met de meest geavanceerde technieken. Vanwege de vestiging van de fabriek in Polen, kan er een zeer scherpe prijs worden gerekend voor kopers in Nederland. Daarnaast zijn alle boten ontwikkeld en ontworpen door Tony Castro, een van de meest bekende bootontwerpers in de wereld.

Over Klop Watersport

Klop Watersport is al meer dan 40 jaar actief in de watersport. Bij ons krijgt u dan ook altijd een deskundig advies. Of het nu gaat om de aanschaf van een nieuwe boot, een tweedehandsboot, een buitenboordmotor of een jacht, wij staan voor u klaar. Zelfs wanneer u geen boot wilt kopen, maar juist verkopen, kunnen wij iets voor u betekenen: we bemiddelen namelijk ook bij bootverkoop. U vindt bij ons o.a.:

Bekijk hier tevens onze Galeon jachten.

De service van Klop Watersport

Klop Watersport biedt een uitgebreide, ongeëvenaarde aftersales service. Dit blijkt o.a. uit het aantal terugkerende klanten en doorverwijzingen die we krijgen. Vanuit onze locatie in Hardinxveld-Giessendam runnen we een wakeboardshop, een watersportwinkel en ook zijn wij uitstekend bereikbaar vanaf het water. Hierdoor is het maken van proefvaarten bij reparatie of verkoop van een boot mogelijk.

Al ons personeel is ervaren en gekwalificeerd op het gebied van bootverkoop. Kom langs, wij staan voor u klaar!

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen

Contactgegevens Rivierdijk 34 3372 BG, Hardinxveld-Giessendam +31 (0)184 61 22 27 info@galeon.nl
Copyright © 2021 Galeon.nl | Sitemap