Galeon Company – excellentie op het water

Elk Galeon jacht is handgemaakte excellentie. Meer dan 30 jaar ervaring en het continu streven naar kwaliteit heeft geleid tot veel tevreden klanten over de hele wereld en een spectaculaire groei.

Galeon is in 1982 opgericht als privaatbedrijf, gespecialiseerd in motorboten en motorjachten tot wel 25 meter. Met meer dan 26.000 vierkante meter aan productie- en assemblagehallen, een eigen jachthaven en meer dan 500 ervaren medewerkers is Galeon een van Europa's meest toonaangevende bootfabrikanten.

Galeon-ontwerpen worden gemaakt door top marinearchitecten zoals de Brit Tony Castro. Galeon is namelijk zeer toegewijd aan het implementeren van de nieuwste maritieme technologieën in alle boten. Gespecialiseerd on-site personeel voert alle bouw, modellering, lamineerwerk en motorinstallaties uit.

De mogelijkheid van Galeon om uw boot met de hand en op maat te maken, in combinatie met toonaangevende technologieën en een topklasse design, maakt elk Galeon jacht uitzonderlijk.

Galeon jachten

De topklasse motorjachten van Galeon maken ons erg trots; ze zijn symbolen van ons succes – en dat van u. Het geïnvesteerde harde werk wordt weerspiegeld in elk stuk vakmanschap op deze mooie Galeon jachten. Galeon's ervaring met het bouwen van grotere boten wordt voortdurend ingezet om het gehele assortiment te verbeteren. Van de 260 Cruiser tot de 820 Skydeck, we zijn ervan overtuigd dat u een ongeëvenaard niveau van ontwerp, detail, zorg en veiligheid zult vinden in alle boten.

Om de hoge kwaliteit, de looks en de specificaties van het product te garanderen, implementeert Galeon geavanceerde systemen en technologieën bij zowel de productie als het management.

Het Galeon productieproces

Ieder jacht wordt gemaakt volgens de aangegeven eisen van Galeon – inclusief optionele apparatuurinstallaties en waterproeven. De producten worden onderworpen aan het oordeel van de meest veeleisende consumenten wereldwijd. Daarnaast spelen felle concurrentie en kwaliteits- en veiligheidsinstanties een belangrijke rol bij het productieproces. Om aan alle verwachtingen te kunnen voldoen, wordt er voortdurend gestreefd om nieuwe procedures en oplossingen te implementeren. Galeon is sinds 1998 – als eerste Poolse laminerende bootfabrikant - ISO 9000 gecertificeerd. Sinds juni 1998 voldoet Galeon ook aan alle richtlijnen van de Europese Unie en zijn ze CE gecertificeerd.

Galeon kwaliteit en groei

Achter Galeon zit een trots verhaal van groei. De betrokkenheid van Galeon bij tal van Europese beurzen stijgt elk jaar, en nieuwe dealers in Noord-Amerika, Zwitserland, China en Zuid-Korea zijn nu een aanvulling op het wereldwijde representatieve netwerk. Nieuwe producten zoals de Galeon 820 Skydeck blijven de horizon verbreden en maken Galeon trots om de toekomst in te varen.

Bezoek Klop Watersport, uw Galeon dealer in Nederland en maak een test met een Galeon jacht. Ze zijn met trots voor u gebouwd!

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen

Contactgegevens Rivierdijk 34 3372 BG, Hardinxveld-Giessendam +31 (0)184 61 22 27 info@galeon.nl
Copyright © 2021 Galeon.nl | Sitemap