Galeon jachtontwerp

Galeon heeft altijd veel nadruk gelegd op het ontwerp en de prestaties van zijn jachten

Bij elk project worden de grenzen steeds verder verlegd terwijl nieuwe en innovatieve ideeën worden opgenomen in de modellen. Het begint allemaal met een concept – Galeon luistert naar feedback en erkent de behoeften van zijn klanten, zodat het ontwerpteam aan het werk gezet kan worden en er een overeenkomstige visie wordt gecreëerd.

Galeon is toegewijd en betrokken bij het leveren van het best mogelijke product

De ideeën die bedacht worden op de tekentafel doorgaan vele stadia voordat het definitieve project vorm krijgt. Details zoals de rompvorm, mogelijke motoren en de layout contouren worden vooraf bepaald. Bij het ingewikkelde proces van jacht ontwerp moet er met veel factoren rekening gehouden worden, en ervaring is daarbij de sleutel tot succes.

Galeon beseft dat elk model een reflectie is van hoe het gehele assortiment wordt waargenomen, en dat is de beste motivatie om nooit concessies te doen op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Zelfs tijdens de laatste fase van de bouw worden nog vele upgrades uitgevoerd, zodat het uiteindelijke product voldoet aan de verwachtingen van zelfs de meest veeleisende klanten.

Galeon werkt actief samen met de Tony Castro Yacht Design studio in Southampton, waar enkele van de meest succesvolle modellen zijn gemaakt

Sinds het begin van de jaren '70 doet Tony Castro kennis en ervaring op op het gebied van yacht design. Inmiddels zijn er meer dan 180 jachtontwerpen gemaakt. De ervaren marine-architecten, ontwerpers en stylisten worden begeleid door Tony Castro zelf. Tony Castro is een befaamde ingenieur, lid van de Royal Institute of Naval Architects en associate-lid van de Society of Naval Architects en Marine Engineers – om maar een paar onderscheidingen te noemen.

De samenwerking tussen Galeon en Tony Castro Yacht Design is voor beide partijen succesvol gebleken. Galeon blijft zijn marktaandeel vergroten en verkrijgt wereldwijd steeds meer bekendheid. Dit geeft getuigenis aan de bekwaamheid van Tony Castro Yacht Design. In 2010, op de Internationale Cannes Boat Show, werd de Galeon 700 Skydeck bekroond met de prestigieuze World Yacht Trofee voor Best Design en meest innovatieve jacht in zijn segment.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen

Contactgegevens Rivierdijk 34 3372 BG, Hardinxveld-Giessendam +31 (0)184 61 22 27 info@galeon.nl
Copyright © 2021 Galeon.nl | Sitemap